Tentoonstelling Girls, girls, girls

In de gloednieuwe galerij www.nobodyandfriends.art stel ik van 03 juni tot 29 augustus tentoon met nog 10 andere vrouwelijke kunstenaars.

Vandaar de titel Girls, girls, girls. De galerij wordt gedragen door Martine Cuyvers, een bijzonder boeiende kunstenares en persoon.

In het hart van onze bruisende stad, temidden van heerlijke terassen, kunt u zich laten inspireren door deze kwaliteitsvolle tentoonstelling.

Volkstraat 62 -64 te Antwerpen, van donderdag t.e.m. zondag van 12u tot 18u. U kan zich terplaatse registreren of een afspraak maken.

Ik ben zelf aanwezig tijdens het weekend van 19-20 juni, 03-04 juli en 07-08 augustus van 12 tot 18u.

bekijk uitnodiging tentoonstelling Girls, girls, girls

Een pop vol liefde voor het goede doel

Diverse kunstenaars, inclusief mezelf, beschilderden een reusachtige pop ( 2.20m, project van de Kiwani's). Deze poppen reizen rond de wereld en worden verkocht voor een goed doel. Het geld dient om steun te bieden aan kinderen in het ziekenhuis. www.kiwanis.be/kiwanis-pop. Verder deed ik een workshop met jongeren, ook zij beschilderden een kleinere pop (50 cm) die eveneens tentoongesteld wordt (sociaal project) en waarvan de opbrengst gaat naar sociale projecten.

Deze poppenstoet en bijhorende toeristische wandeling zijn te bezichtigen:

  • Marche en Famenne, Boulevard Urbain, 01 juni tot 13 september

  • Oostende, wandeling door de stad vanaf 15 september


mijn poppenavontuur en dat van de jongerenSeptember: deelname aan Open Atelier. Gedurende het weekend van 25-26 september en 02-03 okt staat mijn atelier open voor een ontmoeting, een babbel en een inkijk, info volgt


zomermaanden: tentoonstelling in Knokke, info volgt nog