Basiscursus Vedic Art      "maak je slapende schilder wakker"

Droom je van schilderen en komt het er niet van...ervaar je een tekort aan ruimte of durf... Wil je jezelf beter leren kennen?
In de basiscursus Vedic Art leer je te vertrouwen op jouw inwendige kunstenaar. Je hoeft geen ervaring te hebben, wel het verlangen om spelend met kleuren, vlakken en lijnen aan de slag te gaan. Uiteraard begeleid ik je dankzij de 17 handvaten uit de Vedic Art en mijn eigen vakkennis. Heb je wel ervaring, dan is dit een kans om je verder te verdiepen. Het proces is belangrijker dan het resultaat. We zijn samen onderweg. Duik je mee in de stroom van levenskunst?

Data  2022

Uur 10u tot 15u (deuren open om 09u45, tijd voor een tas thee of koffie, start om stipt 10 uur met overlegmoment)

Prijs        €450, inschrijving definitief na overschrijving van het volledige bedrag op rekeningnummer BE 27 0689 3674 3373, inclusief parkeren en drank

Locatie Boomse Steenweg 604, 2610 Wilrijk. (Je kan voor het atelier gratis parkeren op de parking van de firma Henschel)

Materiaal

Tips

Deelnemers aan het woord over hun ervaring tijdens de basiscursus Vedic Art


Ludo

Met een gevoel van onzekerheid ging ik de eerste dag naar de cursus Vedic-art. Het was iets nieuws echt buiten mijn comfortzone. Al snel werd duidelijk dat dit niet nodig was want werd door An goed ontvangen. Het leuke was ook dat we elkaar ( mijn 2 medecursisten en ik ) elkaar niet hoefden voor te stellen, wat je meestal wel "moet " doen in een eerste les. Ik doe dat niet graag.

De dagen zijn in snel tempo voorbij gevlogen, een beetje theorie en daarna héél zelfstandig aan de slag. De laatste dag had ik een echt thuisgevoel dankzij An en mijn medecursisten.

Nikita

Ik had al een hele periode een drang om verf te beleven. Ik wist niet waar die drang vandaan kwam, ik had nooit eerder iets met verf gedaan (behalve de muren geverfd). Iemand fluisterde in mijn oor dat ik het verlangen moest toelaten en stuurde me naar jou. Jij was precies de persoon die ik moest ontmoeten, ik heb een week verf beleefd. Ik werd er gelukkig, verdrietig, boos en vrolijk van. Mijn verlangen was niet zo maar een verlangen, er zat iets in me dat eruit moest. Ik heb het kunnen uiten en dat is zo bevredigend… dat ik schrik heb dat ik er verslaafd aan zou worden :-). Merci! Ik hoop dat veel mensen je mogen ontmoeten en dank je dat ik je mocht ontmoeten. 

Sophie 

Via via kwam ik in contact met An. Ik had geen schilderervaring maar wel de goesting om van een nieuwe wereld te proeven. Mijn ervaring in 1 woord: geweldig.

Ik ben enorme fan van An haar aanpak. Ze is een zeer warme en respectvolle vrouw die je met haar gepassioneerd enthousiasme prikkelt om de wereld van Vedic Art te omarmen. Voor mij was het een ideale mix van enerzijds de vrijheid om je ding te doen (An heeft de ruimte immers zo ingedeeld dat de groepsuitleg en individuele babbels in de ruimte naast het atelier plaatsvinden, waardoor je echt je eigen schildersatelier kan creëren) en anderzijds de nodige omkaderring als je daar nood aan hebt. Er is ruimte voor ontmoeting en/of verdieping. Het leuke was dat je zelf kiest waar je beroep op doet: of je nu graag advies vraagt of liever een hele week rustig op jezelf schildert, dat is allemaal goed. Deze stijl zorgt er ook voor dat je perfect dezelfde cursus kan volgen met mensen van verschillende niveau’s. Ik vond dat zelf een meerwaarde, want ook de andere medecursisten zorgden voor andere invalshoeken. Kortom. Ik ben blij dat ik van deze nieuwe wereld geproefd heb, het was zeer boeiend

Lieve

Ik geloof in voorbestemdheid. En dat was wat er hier is gebeurd. Ik wou al enkele weken schilderen in een atelier. Zo maar mijn gang gaan. Op zoek naar een mogelijkheid kwam ik op internet An en haar workshop Vedic Art tegen. Ik heb 5 dagen mijn goesting gedaan maar ook zoveel meegekregen. Elke dag een stukje gegroeid. Mijn goesting om te schilderen is ook nog gegroeid. Wat een fantastische manier om naar mijn binnenkant te gaan.... 

Brie

Als je echt tot de kern van je eigen zaak wenst te komen , en  creativiteit is een taal dat je ligt ....dan is Vedic Art bij An  wat je moet doen !!

Een warme , oprechte en zeer onderlegt iemand in haar vak als kunstenares, ...maar nog meer als mens en coach in de weg die voor je open ligt .

Merci An,  voor deze bijzondere ontmoeting