top of page

Kennismaken met verf

event_print_13.jpg
IMG_20230205_111750.jpg
event_print_5.jpg

2 Hoofdstukken

Deze cursus bestaat uit twee delen. In de eerste fase van de cursus krijg je de basics. We beginnen van nul. Geen ervaring? Geen probleem! Iedereen kan leren schilderen als we onze innerlijke kunstenaar leren kennen.

 

Wie een bredere basis wil of wil doorwerken op je vorige werk, in deel twee duiken we verder naar de stem van jou innerlijke kunstenaar!

Kennismaken met verf deel 1

Gedurende deze driedaagse cursus verken je stap voor stap de veelzijdigheid van verf en leer je hoe je deze effectief kunt toepassen. Je ontwikkelt vaardigheden in kleuren mengen, het creëren van texturen, en het gebruik van medium. Deze cursus biedt antwoorden op talloze vragen en is een ware ontdekkingsreis in de wereld van schilderen.

Kennismaken met verf deel 2

Tijdens deze tweedaagse cursus creëren we geleidelijk aan één schilderij. We beginnen met het leggen van een boeiende onderlaag, bouwen verder met structuur, verkennen composities en passen de lessen uit de basiscursus 'Kennismaken met schilderen 1' toe. Door te werken op één doek, leer je de kunst van het durven overschilderen.

Na vele jaren te hebben getwijfeld en de onzekerheid om te gaan schilderen, heb ik mij uiteindelijk ingeschreven in een weekend schilderscursus van An Dessein. Na deze cursus heb ik het zelfvertrouwen gekregen en ben thuis aan de slag gegaan met werkjes te maken. Dit gaat zo goed dat ik zelf in onze woonruimte een deel van een muur mijn creaties tentoon stel. Het is erg motiverend dat iedereen positieve reacties hebben over de schilderijtjes.

Ann T.

bottom of page