Kennismaking met schilderen   "ontdek de mogelijkheden van de verf en van jouw creativiteit" 

Tijdens deze 3daagse cursus, ontdek je stap voor stap de mogelijkheden van verf en hoe deze te gebruiken. Je leert kleuren mengen, ontdekt hoe je een structuur legt, wat een medium is...en je krijgt antwoorden op vele vragen. Het is een ontdekkingsreis.

Je schildert niet naar voorbeeld, maar leert techniek binnen je eigen creatie. Je hoeft niets mee te brengen, je gebruikt het materiaal van het atelier (verf, papier, diverse dragers, spatels, etc.). Iedereen welkom, ervaring is niet nodig. Met nieuwe inzichten en meer vertrouwen, groeit je schilderplezier snel.

Data 2023

Uur 10u stipt tot 15u, inclusief middagpauze (deuren open vanaf 09.45u voor koffie of thee)

Prijs €350 (inschrijving definitief na overschrijving van het volledige bedrag op rekeningnummer BE 27 0689 3674 3373), 

 inclusief materiaal, drank en parking

Locatie Boomse Steenweg 604, 2610 Wilrijk. (Je kan voor het atelier gratis parkeren op de parking van de firma Henschel)

Materiaal alle schildermateriaal zit in de prijs inbegrepen 

Zelf meebrengen je eigen lunch, 2 rollen keukenpapier en een pak goedkope keukensponsjes

Deelnemers aan het woord over hun ervaring tijdens de kennismakingscursus


Lieve An,

Dankjewel voor de workshop kennismaken met schilderen.

Ik heb genoten van het spelen met kleur en helemaal in de flow van de focus te stappen, buiten tijd en ruimte. Je warme aanwezigheid en enthousiasme waren hartverwarmend en je deskundige uitleg heel verrijkend. Een aanrader voor iedereen die al lang eens wil spelen met verf!

Lieve groeten, Ingrid,  2023

3- daagse beginnerscursus: een veilige omgeving om zonder enige ervaring, op een leuke en ongedwongen manier, kennis en inspiratie op te doen die doet snakken naar meer. 

Katelijne 2023

De driedaagse kennismaking met schilderen was een heel leuke ervaring met prikkelende opdrachten en evengoed ruimte om zelf wat te ontdekken of gewoon te spelen met verf als een kind.

ik heb veel bijgeleerd, me enorm goed geamuseerd en ben van plan om zeker nog terug te komen naar deze heerlijke plek waar ik het voelde borrelen en bruisen. Het enthousiasme van An bracht me regelmatig een stapje verder en gaf voldoende ruimte om bij mezelf te blijven. Drie dagen helemaal weg van de wereld, ik kan het iedereen aanbevelen! lieve groetjes en tot een volgende keer.

Bieke 2022


“De kennismakingslessen van An gaven me nieuwe inzichten over hoe je kan spelen met kleur en compositie. Ze liet ons tijdens die driedaagse cursus anders kijken naar het schilderen en hielp ons onze eerste stappen zetten in het ontdekken van een eigen stijl. Voor mij was het een ware verademing! 

Valerie 2022


An is een supertoffe dame die - behalve haar creativiteit - ook heel wat van haar levenswijsheid overbrengt. Zin gekregen in schilderen + positieve mindset meegekregen = smaakt absoluut naar meer. Aanrader! 

Veronique


Dag An, ik wou je nog van harte danken voor de leerrijke driedaagse: je hebt me uitgedaagd en mij opnieuw in contact gebracht met mijn schilderpassie! Ooooh, wat doe ik dat toch graag. Mijn energiepeil is echt danig gestegen.  Woorden schieten te kort om mijn dankbaarheid te omschrijven, maar ik hoop dat je ze gevoeld hebt en dat is het belangrijkste. We hebben een rode muur en die geeft mijn zeer eigenzinnige interpretatie van de ster de achtergrond die het nodig heeft. 

Patricia

Patricia, dec. 2022

Freya,  dec. 2022

Veerle, dec. 2022

Lize, dec. 2022